Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Η αντεπίθεση στις βραζιλιάνικες εκλογές ξεκίνησε στο Σάο Πάολο!




Στην πόλη του Σάο Πάολο, η αντεπίθεση έχει ήδη αρχίσει! Ο Χαντάντ κοιτάει στα μάτια τον αντίπαλό του και βρίσκεται ήδη στο 51% της πρόθεσης ψήφου σύμφωνα με την IBOPE, σε απόλυτα νούμερα μπροστά από τον Μπολσονάρου, ο οποίος έχει 49%. Το νούμερο είναι περισσότερο από 2,5 φορές μεγαλύτερο από το αποτέλεσμα στην ψηφοφορία του πρώτου γύρου, 19,7%.

Η ώρα της αντεπίθεσης είναι τώρα! Το ψέμα έχει κοντά πόδια και η Βραζιλία θέλει προτάσεις! Θέλει δουλειά, πανεπιστήμιο, αξιοπρεπή μισθό, ποιοτική υγεία και ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα όνειρα και τους στόχους της!

Καθώς περισσότεροι ψηφοφόροι ανακαλύπτουν ότι ο Μπολσονάρου, εκτός από το ότι δεν έχει προτάσεις, ξέρει μόνο πώς να κάνει καμπάνια με μίσος και ψέματα, περισσότερες ψήφοι έρχονται στην πλευρά της δημοκρατίας.

Παραμένουμε σταθεροί στον αγώνα μας να επιλέξουμε τον καλύτερο υποψήφιο και να επιστρέψουμε στη Βραζιλία του Λούλα. Τα fake news και οι συκοφαντίες του Μπολσονάρου δεν θα σιγήσουν τη φωνή των ανθρώπων που θέλουν ξανά να ονειρευτούν!

Η ψήφος κερδίζεται στο διάλογο και με προτάσεις!

Πηγή: lula.com.br

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε...