Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Το 72% των βενεζολάνων πιστεύει ότι ο Μαδούρο τιμά την κληρονομιά του Τσάβες

Το 72% των βενεζολάνων θεωρεί ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, έχει μείνει πιστός στην κληρονομιά του κομαντάντε Ούγκο Τσάβες, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρία Hinterlaces.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 59% των βενεζολάνων αναγνωρίζει τον αγώνα του προέδρου για να πετύχει την ανάκτηση των τιμών του πετρελαίου στη διεθνή αγορά.

Κατ' αυτόν τον τρόπο, το 59% των βενεζολάνων βλέπει τη μείωση των τιμών του αργού ως το πραγματικό πρόβλημα της οικονομίας της νοτιοαμερικάνικης χώρας.

Όσο αφορά στην προσπάθεια του προέδρου για την εσωτερική σταθερότητα στη Βενεζουέλα, το 55% των ερωτώμενων αναγνωρίζει ότι "έχει κάνει πολλά πράγματα για να λύσει το πρόβλημα του εφοδιασμού τροφίμων".

Επίσης, η έρευνα έδειξε ότι το 62% των πολιτών πιστεύει ότι ο αρχηγός του κράτους "δεν έχει χάσει την ταπεινότητα" αφού ανέλαβε το αξίωμα.

Τα αποτελέσματα προέρχονται από έρευνα με το όνομα Monitor País, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 13 και 23 Φλεβάρη με τη συμμετοχή 1.580 βενεζολάνων. Το επίπεδο εμπιστοσύνης της είναι 95% και το περιθώριο στατιστικού σφάλματος για τις απαντήσεις +/- 2,5%.


Πηγή: telesurtv.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε...