Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

Δίπλα στον Μαραντόνα οι φανατικοί θαυμαστές του μετά την περιπέτεια της υγείας του

 


Το αστέρι της Αργεντινής Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δέχθηκε την υποστήριξη των φανατικών οπαδών του για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ο Μαραντόνα, ο οποίος πρόσφατα έπρεπε να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, θεωρείται από πολλούς ανθρώπους στην Αργεντινή και τον κόσμο ως «ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία».

Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής που έγινε 60 ετών στις 30 Οκτωβρίου, εκτιμάται από τους οπαδούς του όχι μόνο λόγω των επιδόσεών του στο ποδόσφαιρο, αλλά και για την κοινωνική δέσμευση και τον ανθρωπισμό που τον χαρακτηρίζει.

Έτσι, μετά από τις επιπλοκές στην υγεία του λεγόμενου Pibe de Oro, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση για ένα υποδόριο αιμάτωμα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιπέτειας έχει δεχθεί διάφορες εκφράσεις αγάπης από τους οπαδούς.

Οι οπαδοί του Pelusa δεν αρκέστηκαν να στείλουν χιλιάδες θετικά μηνύματα στο αστέρι μέσω των κοινωνικών δικτύων, αλλά έδειξαν την αγάπη τους για το Μαραντόνα και δια ζώσης.

Ένα σύνολο θαυμαστών και δημοσιογράφων συγκεντρώθηκε στα περίχωρα της κλινικής Olivos, στην επαρχία του Μπουένος Άιρες, όπου το αστέρι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Εκτός της κλινικής Olivos, έγινε αντιληπτή η αφοσίωση των οπαδών της Αργεντινής στον πρώην ποδοσφαιριστή και η ανησυχία τους για την υγεία του γνωστού και ως Cebollita.

Προς χαρά των θαυμαστών και των αγαπημένων του, η υγεία του Μαραντόνα εξελίσσεται «χωρίς επιπλοκές» και δεν θα έχει «συνέχεια» ή «νευρολογική ανεπάρκεια» μετά την επέμβαση, εξήγησε την Τετάρτη ο γιατρός του, Λεοπόλντο Λούκε.

Πηγή: Telesur









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε...