Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας: "Βενεζουέλα, χώρα εν κινήσει". Τρίτη, 20 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ




Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της Διαδραστικής Έκθεσης Φωτογραφίας «ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, χώρα εν κινήσει», που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017, στις 19.30, στον πολιτιστικό χώρο «Φρανσίσκο Ντε Μιράντα», Χάρητος 6, Κολωνάκι.

Ο γνωστός Βενεζουελάνος φωτογράφος και κινηματογραφιστής John Márquez μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε το ποικιλόμορφο σύμπαν που ονομάζουμε Βενεζουέλα μέσα από την έννοια της δομοστοιχείωσης, ένας όρος που επινοήθηκε για να αναφερθεί στα διαδραστικά φωτογραφικά κομμάτια της. Ο John Márquez, ο οποίος θα είναι παρών στα εγκαίνια, φέρνει μια διαδραστική πρόταση που επιτρέπει στο κοινό να αφομοιώσει την εικόνα και να πειραματιστεί δημιουργικά πάνω στην παρουσίαση του φωτογραφικού έργου.

Η έκθεση «ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, χώρα εν κινήσει», εξερευνά τα εδάφη της Βενεζουέλας μέσα από επτά δομοστοιχειωτές κατασκευές που περιέχουν επτά θεματικές: «Άπειρο Auyán-tepui», «Μέριδα, η πόλη και οι Άνδεις», «Congo Mirador, άνθρωποι στο νερό», «Chuao, ψάρι και κακάο», «Ζωντανό Καράκας», «Είμαι η Καραϊβική» «Χώρα εν Κινήσει».

Σε αυτό το πλαίσιο, σας προσκαλούμε να απολαύσετε αυτή τη σημαντική έκθεση και να ανακαλύψουμε μαζί τα πολυεθνικά και πολυπολιτισμικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη Βενεζουέλα μια όμορφη "χώρα εν κινήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε...